Oskar se brání

Vypadá to, že náš operátor Oskar se rozhodl znepříjemnit odesílání SMS z webové brány pomocí známých prográmků. Doplnil totiž webový formulář o políčko „Opište číslo z obrázku vpravo:“. Bez opsání čísla vám odeslání nepovolí. Jelikož se jedná o obrázek, tak si o rychlém zkopírování do schránky a vložení můžete nechat jen zdát.

Je asi jen otázkou času, kdy se někdo pokusí implementovat do programu funkci pro rozeznání písma, a kdy na to Oskar zareaguje i pro člověka težko čitelným písmem. 87)

Středa 27. října 2004 - 12:38 - Trvalý odkaz - Komentáře

Piráti v Hlinsku

Hlinsko v Čechách bylo o víkendu zamořeno piráty. Možná si toho i někteří obyvatelé tohoto jinak velmi poklidného městečka všimli. Podezřele vypadající individua navštěvovala obchody a kráčela tiše jako stíny v temných uličkách. A v patách jim byly hrdinné námořnice. Těm také patří dík, že město je nyní opět bezpečné a piráti museli táhnout o dům (a město) dál – však se také strhla nejedna tuhá bitva, než piráti uznali svou porážku…

Celá víkendová hra, které jsem měl to potešení se účastnit, byla kouzelná svým nápadem, provedením a hlavně lidmi, kteří stáli v pozadí, v popředí i stranou 87). Doufám, že se dítkům pirátské běsnění líbilo a že se ještě někdy v budoucnu budu moci zúčastnit nějakého dalšího blbnutí s dospělími pro potešení těch malých…

Za časů onoho, johoho…

Update: 11.10.2004 – 18.22 – Nevydržel jsem a nakreslil si nový strip, tentokráte s pirátskou tématikou. Snad se bude líbit 87).

Pondělí 11. října 2004 - 16:07 - Trvalý odkaz - Komentáře

Archiv tohoto blogu