Autostopem do Káhiry

Chtěli bychom poděkovat naší drahé řidičce Leonce v krásné zelené škodovce, že nás svedla… tedy, svezla z Nové Paky až do Jičína, téměř před náš dům (ačkoliv chtěla původně jet přímo do Turnova). Cesta byla příjemná a až na ten kruháč a předjíždění jednoho zatouchajícího náklaďáku nemáme žádných negativních zážitků 87). Více takových příjemných lidí na našich silnicích, abychom nemuseli tak často chodit pěšky. Brbla a Monika 87).

Čtvrtek 22. července 2004 - 20:54 - Trvalý odkaz - Komentáře

Relaxační výlet

Zdravím milé osazenstvo internetu. Již je to jeden týden, kdy jsem mohl strávit 4 báječné dny s neméně baječnou tlupou lidí. Stanování, příroda, sluníčko, ráj český, oheň, písničky a sport – zkrátka, téměř prázdniny i pro mne.

Mohu jenom doporučit potulovat se u Jinolic, překročit pár silnic, cest a lánů a dojít až k Troskám. Tam, asi tak v polovině cesty vzhůru (či dolů, podle toho, jak moc jste unavení) zastavit se v překrásné hospůdce s občerstvením a kouzelným dědečkem za pultem. Ceny lidové, výhled nádherný, obsluha milá, kvalitní, bodrá a moudrá. Málokdy člověk narazí na někoho takového. A proto mi i týden poté stojí za to napsat tento příspěvek a vzpomenout si na 4 dny ráje na zemi. Chci poděkovat těm milým mladým lidem, že mne vzali mezi sebe a dovolili mi okusit pocit volnosti a života.

A teď zase do rachoty… 87)

Čtvrtek 8. července 2004 - 0:21 - Trvalý odkaz - Komentáře

Archiv tohoto blogu