Přecházím k Eurotelu, dává mi více… do těla

Konečně nový modem na CDMA. Po akčním pětiboji jsem se dočkal.

Jak to začalo? Zakoupil jsem modem před více než rokem u jičínské firmy. Modem aktivní, ale je vadný kabel. Modem se nepřipojí. Řešení se naštěstí našlo rychlou výměnou zmíněného kabelu. Asi 3/4 roku trval únosný provoz, pak se začal pravidelněji vypínat. Tak pravidelnji, že i mě to začalo vadit.

Dozvěděl jsem se, že Eurotel mění kus za kus. Při návštěvě Hradce Králové jsem zašel do značkové prodejny a informoval se, zda je to pravda. Bylo mi to potvrzeno. 14 dní nato volám, že bych se stavil kvůli výměne modemu, zda je to možné. Stále žádný problém. Po příchodu na místo – Vy jste si ho nekupoval u nás? Tak to Vám ho vezmeme na reklamaci, ale vyměnit Vám ho musí prodejce (který je samozřejmě skladem nemá). Nakonec mi jako projev dobré vůle půjčili jiný modem po dobu reklamace. Doma modem zapojím, chvíli jede a pak umře. Druhý den, výlet do HK. Dostávám na 14 dní jiný modem, který šlape jak hodinky. Ale nechat si ho nemohu, po cca 14 dnech opět v HK získávám svéhou vypínáčka s certifikátem zjištěné a ověřené poruchovosti.

Hurá. V Jičíně firma kontaktuje Eurotel, aby jim poslali modem na výměnu. Eurotel se cuká, že nic nepošle, dokud nebude mít můj modem u sebe, abych asi náhodou neodešel se dvěma (jedním neaktivovaným). Bráním se a nakonec se daří vše šalamounsky vyřešit. Pošlou a my slíbíme, že taky pošleme.

Eurotele Eurotele, občas se chováš jako tele evropského formátu. Snad tuto anabázi nebudu muset praktikovat minimálně dalšího 3/4 roku. No stalo by se Vám to u jiného operátora? Eurotel Vám zkrátka dává víc… 87)

Pátek 14. října 2005 - 17:13 - Trvalý odkaz - Komentáře

Jak dostat čistou fólii na display palmu

Možná "objevuji Ameriku". Dnes jsem čistil omyvatelnou fólii (Inno Pocket) na svém Palmu. Sejmutí i samotný akt očištění proběhl bez problémů. Potíže nastaly až při navracení.

Nevím, zda je v ovzduší tolik prachu, ale vždy se pod fólii nějaký dostal a dělal tam nehezkou bublinu. Zkusil jsem triky s vlhkou fólií, sušení, foukání i zběsilé mávání s ní. Po 30 minutách už jsem se skoro smířil s tím, že přilnavá plocha je dokonalý lapač nečistot. Když tu mne napadl spásný nápad.

Mikrovláknovou utěrku na brýle, která předtím vycídila display, jsem namočil a vymačkal. Takto upravenou utěrkou jsem odstraňoval prach přímo z fólie při jejím postupném pokládání. Trvalo to sice 10 minut, ale výsledek je dokonalý. Žádné bublinky ani viditelná prachová zrnka.

Třeba tento tip někomu pomůže ušetřit si těch 30 minut testování. Mikrovláknová utěrka do každé rodiny 87)

Čtvrtek 13. října 2005 - 23:54 - Trvalý odkaz - Komentáře

Namluvené pohádky

Dnešním dnem můžete potěšit nejen své oči. Potěchu pro uši znalců připravila svým uměleckým přednesem moje kamarádka Haninka. Pohádky si tedy můžete přečíst i poslechnout, jen je raději nedávejte k dispozici svým dětem. Myslím, že by bylo nevhodné kazit jim iluze o pravých klasických pohádkách.

Úterý 11. října 2005 - 22:16 - Trvalý odkaz - Komentáře

Archiv tohoto blogu