Odkaz Brouka Pytlíka

Za toto, a hlavně za ten komentář, si Ferdík vysloužil věnování tohoto stripu. Gratulujeme !!!

Neděle 28. září 2003 - 12:35 - Trvalý odkaz - Komentáře

Inu, to je život...

Zatímco Mraveniště se stěhuje z místa na místo (Pípni -> Hyperlink -> Pípni), Brbla.NET je neustále na fleku a při přechodu na placený hosting jen změnil „mašinu“. Inu, někdo létá od čerta k ďáblu a má z toho propocené triko 87), jiný vysedává, a stejně se potkají na stejném HDD 87). Ferdo, hodně štěstí !!!

Pátek 26. září 2003 - 9:04 - Trvalý odkaz - Komentáře

Ale já to neokopíroval!!!

Tak se podívejme, kolik lidí mělo stejný, nebo alespoň podobný nápad jako já. Přeházená písmenka a polovina národa má Vánoce. Níže zmínění dostávají čestný titul „Mozek na baterky“. Jsou to:

Pilda
Pavel Houser
Pixy
Tomáš Buhla

a Brbla

Další hledat nebudu... Inu, zajímavé téma přitahuje velké osobnosti... 87)

Pondělí 22. září 2003 - 16:10 - Trvalý odkaz - Komentáře

Mozek na baterky – co oko uvidí, přečte...

Dostal jsem zajímavý e-mail. Přečtěte si ho:

Fw: Peřmdět
V suoivsoltsi s vzýukemm na Cmabridge Uinervtisy vlšyo njaveo, že nzeáelží na pořdaí psíemn ve solvě. Jedniá dleůitžá věc je, aby blya pnvrí a psoelndí pímesna na srpváénm mstíě.
Zybetk mžůe být totánlí sěms a ty to přoád bez porlbméů peřčetš. Je to potro, že ldiksý mezok netče kdažé pensímo, ale svolo jkao cleek.

Tak co? Také zjišťujete, že čtete zcela automaticky?

Pondělí 22. září 2003 - 10:53 - Trvalý odkaz - Komentáře

Tak už jsem zpátky...

Milí drazí, pracovní povinnosti a týden mé dovolené způsobily, že jsem více než týden neaktualizoval web. Ale za tu dobu jsem nezahálel. Začal jsem pracovat na webových stránkách pro Instalatérské práce a dodělávám stránky pro historický šerm REGO. Dále jsem udělal grafický návrh pro engine RTmag. A nakonec, protože na free pipni.cz byl nedávno velký výpadek, jsem začal jednat o profesionálním hostingu. Takže změny by měly být, ale k lepšímu. (Mimo jiné jsem přišel k výbornému šrámu pod okem a včera mi bylo 23 let). Jo, chystám změny v navigaci webu (trochu ho unifikovat). Takže mi zachovejte přízeň a nezapomeňte navštívit sekci Trička 87).

Čtvrtek 18. září 2003 - 6:39 - Trvalý odkaz - Komentáře

Na Novinkách.cz jsem se zarazil...

Dnes jsem zabrousil na server Novinky.cz a nalezl jsem tam článek o vraždící ikoně. Pro případ, že by se snad měl zničit i obrázek této podivuhodnosti, jsem ho pro vás stáhnul a umístil zde. Kolikrát za život se člověk potká s Ježíšem, který mu může způsobit nevolno?

Ježíš a nebezpečí...?

Pátek 5. září 2003 - 11:49 - Trvalý odkaz - Komentáře

Archiv tohoto blogu