Recenze na klávesnici Dicota pro Palm

Tak nějak jsem pozapomněl uvést, že jsem před časem napsal recenzi na skládací klávesnici Dicota pro Palm. Tak to tedy napravuji. Klávesnice je fajn a používám jí často. Mimochodem, celá recenze byla na palmu napsána pomocí recenzované klávesnice.

Pondělí 30. ledna 2006 - 17:53 - Trvalý odkaz - Komentáře

BZD – Firefox a okna otevíraná javascriptem

Firefox mi konečně otevírá okna do nového panelu a nedělá mi nepořádek na liště. Zlobí vás také tak? Hledáte řešení? Jukněte do fóra CZilly.

Neděle 22. ledna 2006 - 14:31 - Trvalý odkaz - Komentáře

Vir v lékárně

Včera jsem telefonoval se svou kamarádkou, která mi sdělila, že v lékárně mají vir. Nejprve jsem se pobaveně zasmál, ale vzápětí jsem pochopil, se se jedná o vir počítačový – a humor šel stranou.

Dnes jsem na místě a pořádám hon na virovou nákazu. V lékárně nainstalovaný antivir AVG sice vira našel, ale nedokázal ho zlikvidovat. Sáhl jsem tedy po osvědčeném Avastu a výsledek se dostavil. Sice to chvilku trvalo, ale zadařilo se.

Avast, který je pro domácí použití zdarma, mohu jen doporučit, protože je to již několikátá kladná zkušenost v řadě. S jeho pomocí jsem zabodoval tam, kde zklamal zmíněný AVG a dokonce i Norton Antivirus.

Zkrátka, jsem s Avastem spokojen, a lidé, kterým jsem ho nainstaloval, také. Pár lidem se osvědčil natolik, že si jej koupili i do práce. Zkuste ho… 87).

Pátek 13. ledna 2006 - 10:56 - Trvalý odkaz - Komentáře

Archiv tohoto blogu