Nové informace při pátrání

Policie pokročila při pátrání. Pátrá po muži (věk 20-30 let, černé vlasy sepnuté v 10cm dlouhém culíku). Muž byl v osobním vozidle tmavě modré barvy. Na vnitřní straně dveří bylo polstrování pískové barvy. Na stránkách www.mojenoviny.cz najdete více informací .

Čtvrtek 28. července 2005 - 16:11 - Trvalý odkaz - Komentáře

Pomozte prosím najít vraha mé kamarádky

moje kamarádka z Náchoda

Prosím všechny, kteří spatřili dne 2.7.2005 od 12:00 do 18:00 na trase Náchod – Jičín (patrně přes Hradec Králové, přes který plánovala jet) stopovat, nasedat nebo vysedat z automobilu dívku odpovídající níže uvedenému popisu, aby to oznámili na policii ČR – telefonní číslo 158, nebo přímo na Jičínskou policii 974533111. Taktéž prosím, aby se přihlásili ti, kteří ji svezli, byť jen krátký úsek trasy.

Popis
157 cm vysoká, tmavé hnědé vlasy stažené do culíku, po stranách sponky. Na sobě měla halenku bílé barvy s 3/4 rukávem, zelené triko, manžestrovou světle hnědou sukni pod kolena a na nohou sportovní boty bílo červené barvy. Na zádech měla tmavě zelený batoh a světlou manžestrovou tašku na rameno.

Fotografie
Moje kamarádka – fotka 1
Moje kamarádka – fotka 2
Moje kamarádka – fotka 3
Moje kamarádka – fotka 4
Moje kamarádka – fotka 5
Manžestrová taška, kterou měla přes rameno
Batoh, který měla na zádech

Pokud jste si všimli, že někdo z Vašeho okolí se po této události začal chovat divně (přijel v ten den se stopami krve na oděvu, změnil své chování…), prosím ohlaste to.

Pokud jste spatřili u silnice vedoucí na Keteň (u Jičíněvse, silnice I/32 vedoucí z Jičína) mezi 12:00 a 18:00 cokoliv podezřelého, ozvěte se.

Oficiální výzva policie

Aktualizováno 14.7.2005: Úryvek s novými informacemi – zprávy TV NOVA

Děkuji všem, co nechtějí nechat tento hrůzný čin nepotrestán!!! Chráníte tak i své děti a přátele. Nenechte lidskou zrůdu chodit na svobodě a spáchat něco podobného znovu!!! Děkuji za všechny lidi, kteří měli tuhle báječnou holku rádi!!! Moc nám chybíš…

Pátek 8. července 2005 - 0:10 - Trvalý odkaz - Komentáře

Tichá vzpomínka věnovaná mé kamarádce

Zlou vůlí lidské bestie zmizela z mého života osůbka, která životem jen kvetla. Všude jí bylo plno, byla veselá, krásná, s duší, která rozdávala radost. Její smrtí vznikla v mnoha srdcích díra, která se jen tak nezacelí. Co se stalo nelze odčinit a snad ani spravedlivě potrestat.

Dávejte si prosím pozor, pokud budete jezdit autostopem. Je to nebezpečné a ona za toto poznání zaplatila cenu nejvyšší.

Věnujte jí prosím tichou vzpomínku a chovejte se ke všem tak, jako kdyby dnešek byl poslední den, kdy je vidíte. Lidé by neměli umírat mladí…

Středa 6. července 2005 - 18:24 - Trvalý odkaz - Komentáře

Archiv tohoto blogu